Tävlingsreferat Skurup Brawl 8

Fighter Centre Kickboxning drog i helgen till Skurup för tävling

Referat från Coach Malin och Paula för Skurup Brawl 8Tyvärr fick inte Anna klartecken från läkaren vilket stoppade hennes fullkontaktsdebut. Självklart tråkigt men läkarens bedömning får respekteras.Simon var näst sist ut för dagen och mötte en riktigt taggad hemmafighter i LowKick. Motståndet kom in med många hårda och snabba boxningstekniker som fångade Simon vid repen. Simon höll sig lugn och boxade tillbaka. Tyvärr fick Simon en räkning i första ronden och ytterligare en räkning i andra ronden. Tillslut valde vi att lämna AB.Tråkigt såklart men en bra erfarenhet för Simon att ta med sig in i sin nästa fight.

Tack till coacherna Malin och Paula och poängdomare/chaufför Marcus för att ni gick upp i ottan för att följa med.