Trippelt guld på Fight 83

Fighter Centre Kickboxning var idag i Ängelholm med tre fighters varav två gjorde tävlingsdebut.

Först ut för dagen är debutanten Lovisa Olofsson.

Ganska direkt sular Lollo en huvudspark och motståndaren inser snabbt att det kommer bli tufft. Motståndaren grötar mycket men Lollo krigar på och fler huvudsparkar blir det i rond 2 och 3. Lollo plockar med sig en vinst och vi säger stort grattis!

Andra fighten för idag är den något mer rutinerade Kahmis El-Habet

Khamis börjar sin match i vanlig anda: metodiskt, lugnt och sylvass teknik. Hemmafightern kommer inte in utan Khamis håller honom där han vill ha honom. Med fina rörelser och snabba sparkar plockar Khamis hem en solklar VINST!! Grattis!

Sist ut för dagen är vår andra debutant Zola Thorin.

Zola börjar starkt från start och jobbar lugnt och metodiskt. Han möter en hemmafighter som vevar på ordentlig och som får två poängavdrag på grund av för hård kontaktgrad. Zola håller sig lugn matchen igenom och med fina rena tekniker och mycket bra rörelse står han som segrare med 3-0 i debuten! Stort grattis! 

Dagen summeras med 3 matcher, 2 debuter och 3 guld med oss hem till Fighter Centre.

Stort tack till våra coacher och poängdomare som åkte med och gjorde detta till en kanondag! Ingen nämnd, ingen glömd. 

Publicerad: