Ny partner – Urbancorner

Fighter Centres medlemmar får 15% rabatt på reparation, service, reservdelar och tillbehör på Urbancorner.

Urbancorner säljer och reparerar elfordon med fokus på reperation. De lagar allt från batterier till mindre elbilar. Som medlem på Fighter Centre har du rabatt och du kan läsa mer om samarbetet här.

Urbancorner drivs av Sebastian Vocanac som tränar MMA på Fighter Centre. Han säger:

”Fighter Centre är som ett andra hem för mig. Det är kampsporten och fighter centre som har gjort att jag har klarat av att driva företag. Att vara egenföretagare är väldigt utmanande, speciellt i uppstartsfasen. Träningen och sammanhållningen har stärkt såväl kropp som själ och gjort att jag orkat pusha vidare helt enkelt. Nu vill jag ge tillbaka lite så därför är detta samarbete extra betydelsefullt för mig.