Resultat Skurup Brawl #7

Vinst för Fighter Centre Kickboxning när El-Habet vann sin KL-match söndag 4 december.

Matchreferat från Malin Gustafsson: ”Khamis gör en fanstatiskt fin första rond där han håller sig lugn och kontrollerar avståndet trots hetsigt motstånd. Han läser av sitt motstånd och lyckas kontra på majoriteten av alla tekniker.Många Low-kicks sitter precis där de ska och tre high-kicks träffar rent på motståndet.I slutet av första ronden sätter Khamis ett rakt kroppsslag som motståndaren blir synbart påverkad av.Andra ronden inleds i samma regi med en lugn Khamis, boxningen kommer i gång ännu mer och efter ytterligare två kroppsslag och flertalet fina boxningstekniker mot huvudet så orkar inte motståndet mer.Halvvägs in i andra ronden så vinner Khamis på AB*.  
Kort efter Khamis match så var tävlingsdagen avslutad och det var dags att sätta sig i bilen mot Göteborg igen efter ytterligare en framgångsrik tävling. Stort tack till coacherna Malin och Lollo”
*AB = skada uppkommit utan att vara orsakad av ett regelbrott och den skadade fightern kan inte fortsätta. Den oskadade fightern utses då till vinnare. Domslutet blir AB”
Bild: Malin, Khamis, Lollo
Fightcard Skurup Brawl #7:
KL -69kg
Khamis El-Habet, Fighter Centre vs Mads Rasmussen, Chin-Gu Full Contact

Publicerad: