Fighter Centre söker receptionspersonal

Arbetet omfattar att stå i receptionen en till två schemalagda kvällar i veckan samt extra arbete vid olika evenemang och aktiviteter.

Vi behöver en till två personer till receptionen. Det är i dagsläget torsdagar och fredagar som är aktuella. Förutom att hjälpa medlemmar och intresserade till rätta är det en del administration samt försäljning av utrustning.

Med mer än två tusen medlemmar och femtonhundra kvadratmeter dedikerade till fighting så är Fighter Centre ett av världens största träningscenter inriktat på kampsport. Här finns några av Sveriges bästa fighters med ett flertal landslagsmedlemmar. Fighter Centre är en spännande arbetsplats då verksamheten ständigt utvecklas. Vi söker dig som är:

> över 18 år (ensamarbete i kassan förekommer, dock inga kontanter)

> självständig och initiativtagande

> tillmötesgående & lösningsorienterad

> noggrann och ordningsam

> kampsportsintresserad (gärna någon som tränar på centret men ej ett måste)

> kan jobba extra vid terminsstart ( januari/februari och augusti-september)

Det är bra om du kan gå bredvid i receptionen och lära sig jobbet några dagar under november och december. Om du är intresserad av jobbet skicka gärna CV och personligt brev till info@fightercentre.com. Rekrytering sker löpande.