Fighter Sisters oktober-sparring

Lördag 30 oktober var det fokus på fintar och blitzövningar samt mycket sparring!

Idag var det ett gäng tjejer som vanligtvis kör stående fighting i fortsättargrupp eller högre på Fighter Centre som körde ett gemensamt pass. Utöver ovan delades även gruppen upp i slutet av passet så att thaiboxarna körde clinch och kickboxarna övade blitzdrillen (att en ska driva framåt).

Nedan från Nadia Deland Blomberg som fixat de senaste gångernas Fighter Sisterpass.  Hon hänvisar till FB- gruppen ’Fighter Sisters’.   Om du är tjej och tränar på centret,  gå med i gruppen bums och häng med på nästa pass !
Röstning om nytt datum för november-träning kommer i gruppen !
Tusen tack för idag tjejer!
Så kul att samlas och att alla kan känna sig trygga och välkomna – oavsett erfarenhet, om man är gravid, storlek, skador, nivå eller sport. Ni är fantastiska och tack för ni hjälper till att sätta den stämningen.
Vill passa på att återigen lyfta att denna grupp inte bara är för dessa pass utan söker du någon att träna friträning med, ta en AT med (After Thai ) eller om du bara vill hitta någon med gemensamt intresse att ta en kaffe med, fråga på! Vem som helst får även dra ihop dessa pass så måste inte vara jag, så känner du för att hålla ett pass – KÖR!
Kommer röstning på nytt datum snart, tills dess: Tack och stor kram på er!
Nadia (”målvakten”)

Publicerad: