Resultat Shoot Challenge 42

Två vinster för Fighter Centre på Shoot i Stockholm 22 oktober.

Enes Ahmemulic och Sanny Wallin vann sina B-klass matcher – grattis!
Tyvärr förlust för Reza Mohammedian i A-klass, bounce right back!

Tävlingsrapport från coach Ante Agneby

”Enes gameplan är att köra mycket stående och finna sin distans. Han gör en riktigt bra match sett från uppdraget och varvar bra stående med fin toppkontroll på marken. Vid ett tillfälle reser han sig tillåmed från mount för att fortsätta träna och utmana sig i det stående. Mycket bra träning på att tävla!
Just ja, enkel domslutsseger.

Sanny ska även han tänka på att hålla sin distans och framförallt släpp lös betydligt mer. Första rond är bra och han sätter sin motståndare ett par gånger med sin aviga stil. Mot slutet så vill inte motståndaren alls vara med stående varvar nedtagningsförsök med att tillåmed dra guard. Men om första rond är OK så är andra rond riktigt bra!
Sanny är mycket rappare att försvara nedtagningar med ordentliga sprawls, har mycket mer rörlighet samt volym i slag och sparkar och efter nån minut så fångar han dessutom en d’arce som motståndaren snabbt klappar ut på!

Reza vill gå in och ha kontroll i sin match och från första start ser det riktigt bra ut! Han vinner slagdueller och sätter fina bensparkar. Dessvärre kommer han in fel i en slagväxling och blir hårt träffad och domaren bryter. Att bli träffad sker och även om match var kort så var det ett steg i rätt riktning.
Reza är som väl även ok efter matchen.”

Fightcard:

MMA KLASS-B, -61,2 KG
ROBIN KAMRAN. PANCRASE vs ENES AHMEMULIC, FIGHTER CENTRE

MMA KLASS-B, -83,9 KG
SAMUEL KNUTAR, RENYI UMEÅ vs SANNY WALLIN, FIGHTER CENTRE

MMA KLASS-A, -70,3 KG
VIKTOR MANGS, KEMJOH HAPKIDO vs REZA MOHAMMEDIAN, FIGHTER CENTRE

Publicerad: