Best Fighter på Fight 82

Priset för Best Fighter gick till Fighter Centre Kickboxning vid tävling  i Ängelholm.

22 oktober genomförde Marcus sin K1 debut och Khamis vann sina matcher, samt blev utvald till Best Fighter, på Fight 82.

Tävlingsrapport från Anna Johansson:

Khamis El-Habet går in i första ronden och möter en southpaw. Han rör sig fint och sätter många fina boxningstekniker och lowkicks.
I rond två håller han samma tempo och rör sig hela tiden och undviker motståndarens tekniker. I tredje ronden växlar Khamis upp ännu mer och lägger low kick efter low kick. Khamis vinner sin första match med 3-0 och är vidare i final. Otroligt starkt jobbat med tanke på att han fick poängavdrag för hård kontakt grad.

Khamis går in från start i sin andra match och kör sina fina boxning/lowkick kombinationer och rör sig bra. Khamis visar prov på god kondition och medans motståndaren blir trött och svingar behåller Khamis lugnet och kör sitt game. Solklar vinst till Khamis och där med ett guld! Stort grattis champ! ????
Khamis blir efter tävlingen utser av domarna till best fighter.

Marcus går näst sista matchen och gör debut i K1. Motståndaren är extremt taggad och går in hårt direkt från start. Marcus åker på en räkning men samlar sig och sätter stabilt både lowkicks och ett fint knä. Tyvärr har motståndaren fått vittring och jagar knock. Efter en till hård smäll väljer domaren att avbryta matchen. Stark insats av Marcus som höll sig lugn och sansad! Bounce right back.”

Stort tack till Malin, Anna och Paula som åkte med och delade på coachning, uppvärmning och poängdomeri.

Även tack till Fight Club Ängelholm för bra arrangerad tävling!

Pris för Best Fighter på Fight 82: Fighter Centres Khamis El-Habet
Pris för Best Fighter på Fight 82: Fighter Centres Khamis El-Habet