Resultat från FMT Open 44

Många tävlingsdebuter och fyra vinster på Fighter Centres event.

I helgen den 8 oktober gick inte mindre än 44 fighters match mot varandra. Stort grattis till Thea Eklund, Simon Vallin, Nike Lundahl och Rickard Dalstål som tog hem segrar! Ni som inte vann denna gång, bounce right back!Kommentar från Fighter Centres coach Jim Chawki :

”Det var en berg- och dalbana under dagen. Allt från elegant dominans till förkrossande nederlag. Står man i hörnan ser man allt, och man kan inte annat än dras med i vartenda ögonblick under matcherna. Vinsterna blir magiska och förlusterna gör ont. Om det är så intensivt för mig som coach kan jag knappast föreställa mig hur det är för fightern i ringen. Hela livetintensifieras och verkligheten blir skinande klar. Det är därför jag älskar sporten, det är därför jag älskar fighters. De är levande, och vad mer kan man hoppas på som människa?”

Tävlingen streamades på Youtube och går att se i efterhand på Fighter Centres YouTube-kanal

 

 

Publicerad: