Fighter Centre TV – Sam Ghoroghi inför MTFL 3.0

Fighter Centres Sam Ghorogi går match lördag 10e september på thaiboxningsgalan Muay Thai For Life3.0 i Partille Arena.

Det kostar att ligga på topp.

Förutom att köra sina pass och vässa tekniker, behöver fysiken stärkas. Sam Ghoroghi som är en av Fighter Centres främsta proffsfighters, ser alltid till att vara i toppform. Både tekniskt och fysiskt.

Lycka till på matchen Sam! Och för alla er andra, glöm inte att det finns ett prisvärt gym på Fighter Centre som lyfter er utveckling ännu mer.

För sin formidabla insats på MTFL 2.0 visade Sam sådan klass när han vann sin match att han fick motta bonus för ”Performance of the Night”! Nu är han aktuell igen för MTFL 3.0. Där möter Sam Ghoroghi (2-1-0) möter Jonathan Hammar (3-2-0) från Impact Gym i Stockholm i lightweight -60 kg

Kolla in Fighter Centre TV på vår instagram