Resultat Basement Battle 2

3/9 arrangerade Fighter Centre sin andra upplaga av kickboxningstävlingen Basement Battle.

Fighter Centre hade två fighters med på tävlingen, Adam Björkquist och Khamis Elhabet.

Referat av coach Martin Koll:
Först ut av våra fighters var Adam Björkquist som mötte en landslagsfighter från United Fighters. Matchen inleddes i mycket högt tempo där bägge fighters levererade fina slag och sparkar mot varandra och matchbilden såg i stort sett likadan ut fram till mitten av tredje ronden där motståndaren får in en huvudspark som skakar om Adam. Adam rider ut stormen men förlorar matchen med domarsiffrorna 3-0.

Andra och sista fightern från Fighter Centre IF var Khamis Elhabet som även han mötte en rutinerad landslagsfighter i sin kickboxningdebut. Matchen inleddes ganska avvaktande där fightersen kände lite på varandra inledningsvis och sedan tar motståndaren kommandot i ronden. Khamis hittade fint med boxningen i andra ronden och drev på hela tiden med långa kombinationer och blockerade motståndarens sparkar betydligt bättre. 3dje ronden var helt helt jämn och bägge herrarna gasade ut precis all energi de hade kvar. Motståndaren fick dessvärre med sig vinsten men Khamis skall vara mycket nöjd och stolt över sin insats!

Vi vill också tacka vårt fantastiska crew som hjälpte till med arrangemanget och såg till att tävlingen flöt på smidigt utan några större incidenter. Ni är guld.
Shoutout också till våra poängdomare Sarah, Malusi och Marcus som trots att det bara var 15 matcher på fight card tillsammans dömde hela 17 matcher.