Terminsstart från den 8 augusti för fortsättare och upp

Nästa vecka kör träningen igång för fortsättare och upp. Här kommer viktig information!

Denna terminsstart slipper vi dras med restriktioner med det är fortfarande viktigt att minimera eventuell smittspridning:
– Vi har ingen provträning. Endast medlemmar innanför vändkorset, vilket innebär att betalningen skall vara ordnad före första passet.
– Det är mycket viktigt att hålla god handhygien.
– Man skall hålla sig helt borta vid minsta symtom (och två dagar efter att symtomen försvunnit).

Den totala sjukfrånvaron har gått ner ordentligt på centret sedan vi införde att man skall hålla sig helt borta vid minsta symtom och det gynnar alla. Det är därför något vi kommer att fortsätta med!

Man behöver ha gymtag för att komma in på centret när det inte är schemalagda pass (dvs dagtid från 09.00 alla dagar utom lördagar). Gymkort kostar endast 199 kr i månaden när man tränar kampsport på centret (gäller även anhöriga).

Alla skall ha fått mail med information om vilken grupp man tillhör (scheman här). Om du inte har fått det så kolla din skräppost. Finns det inte där så maila oss så hjälper vi dig. Notera att framförallt @hotmail (men även @live) blockerar våra mailutskick helt. Om du vet med dig att du registrerat dig med en sådan mail-adress så hör av dig till oss med ett alternativ som vi kan byta till i registret. Gmail fungerar bra tex.

All betalning sker med autogiro och det tecknas digitalt via länk man får på mail samt med BankID. Om du inte har fått en länk (den är personlig) så maila så hjälper personalen dig.

Om du undrar över något så har vi Frågor & Svar där de flesta vanliga frågor besvaras. Hittar du inte det du söker där och det är en allmän fråga så rekommenderas aktuell idrotts Fb-grupp. Gäller det något specifikt så maila.

Centret har varit helt stängt för storstäd till och med idag. Imorgon onsdag kommer vi att kunna svara på info-mailen igen!

Nybörjarna kör igång från och med måndag den 22 augusti. Känner du någon som är intresserad så be dem gärna göra en intresseanmälan.

Publicerad: