Resultat och video från FMT Open 43

Starkt avslut på säsongen för Fighter Centres thaiboxare.

FMT Open 43, Fighter Centres amatörtävling i thaiboxning, genomfördes nu i helgen inför publik live och på stream. Tävlingen går att se i efterhand på Fighter Centres Youtube-kanal

Thaiboxare från Sverige och Norge representerade sina klubbar med matcher på hög nivå, samt en respektfull och sportslig attityd. Fighter Centre tog hem flera vinster tack vare starka insatser från Divya, Jesper, Malin, Nathalie, Rickard och Serok. Vi tackar alla som deltog och ser redan fram emot höstens tävlingar!

Jim som ledde Fighter Centres coach team hade detta att säga om dagen:

”Kan inte nog betona hur modiga våra fighters är. Bara att anmäla sig till match och under flera veckor dras mellan hopp och förtvivlan utan att dra sig ur är otroligt starkt. Under matchdagen intensifieras alla känslor när den sociala utvärderingen väntar och risken att inte leva upp till sina egna förhoppningar är påtaglig. Trots detta var stämningen under dagen positiv och våra fighters fokuserade på sin uppgift. Det jag är mest stolt över är våra fighters förmåga att våga göra misstag, endast det modet tillåter en att vara fri nog att göra sitt bästa under pressade situationer. Och som vi fick bevittna: när man gör sitt bästa ger man sig själv alla möjligheter till positiva upplevelser, bra prestationer och vinster mot tuffa motståndare. Som jag brukar säga: Rädsla för misstag garanterar misstag.”

Foto: Lena Sejdijaj

Resultat-fmt43