Fighter Centre IF medlemsinformation 25 maj

Zone Pro League nästa vecka, Fighter Centre TV, helgdagar, terminsavslut med mycket mera.

Zone Pro League #3
Den 4 juni har Fighter Centre inte mindre än fyra tävlande på Zone Pro League #3 som går på Kooperativet. Kom och heja fram våra fighters! Biljetter hittar man här. Några fighters säljer också biljetter i receptionen på centret så du kan stötta dem genom att köpa där.

Funktionär
Vill du hjälpa till som funktionär på Zone Pro League #3 så maila gärna Mo som är ansvarig för crewet. Bland annat eftersöker vi någon som kan köra fighters.

Fighter Centre TV
Satsningen Fighter Centre TV rullar vidare. Inför Zone Pro League #3 har Andreas Bruzelius hittills hunnit göra inslag med Sam, Renato och Merza. Mer är på gång.

FMT Open  43
FMT Open är en thaiboxningstävling som arrangeras på Fighter Centre den 11 juni. Mer information hittar du här.

Westside SWT 31
Westside Submission Wrestling Tournament är en nybörjartävling som arrangeras på Fighter Centre den 12 juni. Det är ett perfekt sätt att utvecklas och ha kul. Läs mer och anmäl dig här.

Helgdagar och terminsavslut
Den 26 maj, den 5-6 juni samt den 24 juni är centret stängt pga helgdagar. Söndagen den 3 juli är det terminens sista pass. Läs mer här.

Start och grupptillhörighet HT
Höstterminen för fortsättare och upp kör igång den 8 augusti. Alla medlemmar kommer att få mail om grupptillhörighet senast den 7 juli.

Fb-grupper – Gå med i din grupp
Samtliga idrotter på centret har Fb-grupper. Där postas regelbundet information, uppdateringar om tävlingar och man kan ställa frågor med mera.

E-postadress – Säkerställ att du har fått mail
Under de närmaste dagarna kommer ett mail med länk till denna nyhet att gå ut till alla medlemmar. Om du inte har fått mail senast nu på fredag skriv till oss så kommer personalen att uppdatera din e-postadress i vårt register. Notera att det är problem med live och hotmail, vi rekommenderar gmail.

PT – Ta din träning till nästa nivå
Vi har ett flertal riktigt bra personliga tränare som kan hjälpa dig med att lägga upp träningsprogram. Du kan få hjälp med allt från att komma vidare i din fighting till tekniken i olympiska lyft. Dessutom kan du få hjälp med kostrådgivning.

Gym & Fysträning – Maximera din prestation
Behöver du bli starkare, explosivare och rörligare? Då är det dags att börja komplettera med fysträning i gymmet (rabatterat pris för dig som redan kör kampsport på centret). Rätt fysträning kan maximera din prestation och skadeförebyggande träning är en bra investering för din hälsa. Du får testa gymmet gratis. Har du uppsägningstid på ett annat gym? Tecknar du avtal hos oss tränar du gratis under uppsägningstiden!

Cyrano
Missa inte att alla medlemmar har 20% rabatt på pizzor på Cyrano!

Osteopat
Du som har problem med tex rygg och nacke bör inte missa att boka ett besök hos vår grymma osteopat Tobias. Han har mycket god insikt i livet som idrottare efter flera år som hockey-proffs i USA.