Fighter Centre Kickboxning på Fight 80

I lördags packade vi bilen och åkte ner till Ängelholm för fight 80.

Malin summerar dagen:Anna är vår första fighter för dagen, hon gör en grym insats med många fina lowkicks och kroppslag mot en motståndare stor längdfördel. Två hårda headkicks från motståndet sätter dock sina spår och det blir tyvärr förlust.Nästa på tur är Paula som möter ett välkänt motstånd. Paula testar ny taktik som är framgångsrik men något ovan. Trots motståndarens fina boxning så vinner Paula på sina fina lowkicks och sin rutin.Sist ut är Kevin som går K1-match. Danske motståndaren kommer in med hård press i boxningen direkt. Kevin jobbar på metodiskt, rör sig fint och sätter både low- och midkicks. Både första och andra ronden är jämna. Men tredje tar motståndaren över och tyvärr slutar det i förlust. Bounce right back! 👊Stort tack till våra coacher Jesper Ljung och Malin Gustafsson som hjälpte till med uppvärmning, poängdömeri och som stod med i ringhörnan. Teamwork är nyckeln till framgång 😘

Bild från vänster: Jesper, Malin, Anna, Paula, Kevin

Publicerad: