Full pott för Fighter Centre på Zone Pro League 2

Fyra vinster på fyra fighter! Otroligt bra prestationer vid lördagens gala

Galan, som hölls på nattklubben Trädgårn består av MMA-matcher varvat med thaiboxningsmatcher på proffsnivå som äger rum i bur.

Huvudmatchen på kvällens kort bestod av hemmaMMAfightern Renato Vidović som mötte Rohullah Yousufi från MACC – Martial Arts Combat Club, Stockholm. Renato hade mycket att leva upp till då han på Zone Pro League 1 vann via giljotin redan i första ronden. Men Renato klarade trycket och levererade 3 starka ronder vilket gav 3-0 vinst.

Bild: Ante Agneby , August Wallén, Renato Vidović och Besam Yousef

Thaiboxaren Merza Akhlaghi fick med kort varsel ny motståndare pga sjukdom. Han mötte Marek Dolansky från Goral Gym Kezmarok, Slovakien. Merza följer upp sin TKO-vinst i sin proffsdebut på Zone Pro League1 med ännu en vinst via TKO efter 1,53 i rond 2.

Bild: Sam Ghoroghi, Merza Akhlaghi och August Wallén

Robin Enontekiö går från silver i lätt tungvikt från världmästerskapen i MMA 2021 till proffsdebut på Zone Pro League 2. Efter en tuff start vänder han matchen och besegrade Addis Saljevic från Örebro Fight gym via slag (ground and pound), rond 1.

Bild: Besam Yousef, August Wallén, Robin Enontekiö och Ante Agneby


Nermin Mehmedagićs
fick en tuff start i sin MMA-proffsdebut på Zone Pro League 1. Motståndare Tobias Bohlin från Sandviken Budo & Kampsport, gick ut hårt men Nermin lyckades vända det till seger redan 2,19 in i rond 1 via submission (rear naked choke).

Bild: Ante Agneby , August Wallén, Nermin Mehmedagićs och Besam Yousef

Stort grattis Renato, Merza, Robin och Nermin!

Fullständigt resultat finns på Zone Pro League 2

Galan live-streamades av Göteborgs Posten och Fighter Centres Alexander Brodal var expertkommentator.