Business Region Göteborg uppmärksammar Fighter Centre

Fighter Centre berättar om att driva företag ur ett entreprenörsperspektiv

Business Region Göteborg arbetar med näringslivsutveckling i Göteborg. Fighter Centre är en del av Göteborgs näringsliv och deltar i BRGs tillväxtprogram. Bolaget Fighter Centre står för själva försäljningen medan idrottsföreningen, Fighter Centre IF, organiserar medlemmarna och det idrottsliga. I dag utövas sju olika kampsporter på Fighter Centre (Thaiboxning, MMA, Kickboxning, Krav Maga, Brazilian jiu-jitsu, Boxning och Tae-kwon do ITF)  som samlar strax över 2 000 medlemmar.

Hur utvecklar man bolaget Fighter Centre och idrottsföreningen Fighter Centre IF? Hur påverkades affärerna av pandemin? Läs mer på Business Region Göteborg

Foto Martin Wallén

Publicerad: