Hjälp till föräldralösa i Kenya

Fighter Centres medlem Lena Sejdijaj åker som volontär till barnhem i Kenya.

Kampi Ya Motos Barn är en stödförening till barnhemmet och skolan Phyllis Memorial som finns utanför Nakuru, Kenya dit Lena åker med avfärd imorgon torsdag. Läs gärna mer om barnhemmet här.

Fighter Centres medlemmar har tidigare gått samman och donerat pengar till behövande. Bland annat till Smiling Hearts School i Kambodja då 2 av centret medlemmar volontärarbetade där. Alla kan inte göra allt men alla kan göra något. <3

Vill du vara med och hjälpa genom donation kan du antingen swisha direkt till Lena som är på plats (från 17 mars) eller via stödföreningen Kampi Ya Motos Barn antingen plusgirokonto 90 01 18-1 eller genom att swisha bidrag på samma nummer som 90-kontot, det vill säga 9001181.

”Lena heter jag och jag tränar på Fighter Center. Härmed vill jag berätta att jag äntligen ska resa till Kenya. Jag kommer att bo på ett barnhem och sprida kärlek vilket jag drömt om i många år. Ett hem för många barn som är föräldralösa och som har varit med om traumatiska händelser i livet. Denna resa betyder mycket för mig!

Jag skulle bli oerhört glad och tacksam om ni är villiga att skänka en slant till dessa barn. ”

Swisha direkt till Lena Sejdijaj: +46702 86 11 88