Nadia utsedd till kontaktperson

Nadia Deland Blomberg har av föreningsstyrelsen utsetts till kontaktperson för medlemmar.

Om man har varit med om en obehaglig händelse i samband med träning eller tävling kan det var skönt att ha någon att prata med. Nadia Deland Blomberg har av Fighter Centre IF:s styrelse utsetts till föreningens kontaktperson för medlemmar. Man kan prata med Nadia när man ser henne på centret alternativt maila.

Nadia som till vardags jobbar som fotograf har tränat thaiboxning på centret sedan 2015 och har som mål att gå sin första c-klass match nu i vår. Hon är även instruktör och älskar att coacha både grupper och klubbkamrater i teamet. Nadia brinner för kvinnofrågor och ser fram emot att köra igång Fighter Sisters (pass för tjejer som kör stående fighting på centret) igen när pandemirestriktionerna nu har släppts.

Nadias egna ord om uppdraget som kontaktperson för medlemmar:

”Jag tar mig an detta uppdrag då jag tycker att det är viktigt att det finns en person medlemmar kan känna sig trygga att vända sig till om de varit med om något. Det visar även att vi som klubb är en seriös verksamhet och att om någon varit med om något, finns klubben där för dom och tar deras upplevelse på största allvar. Vi utöver idag olika typer av kampsporter där vi har närkontakt med varandra. Vi har alla olika bakgrund och tränar stora som små, kille som tjej, läkare som student – alla är välkomna och det är en fin kultur som vi är måna om ska leva vidare. Men om det skulle det vara så att någon är med om något så finns denna roll, jag, här som ett stöd för hur vi tar saken vidare. Jag tycker detta är ett superviktigt initiativ och det är en ära att få ta mig an uppdraget.”

 

Publicerad: