Resultat Fight 79-Kickboxning

Fighter Centre Kickboxning åkte i lördags till Ängelholm med 5 taggade fighters. De fick med sig 2 guld, ett silver och 2 brons med sig hem!

Först ut är Jesper Ljung i match nr 4. Han gör en strålande debutmatch och tuggar lugnt på med boxning och lowkicks. Killarna är uppenbart trötta i sista ronden, men Jesper visar att han inte slarvat med konditionsträningen. 3-0 tills Jesper och en fantastisk inledning på tävlingskarriären! Final väntas senare på dagen.

Malin Gustafsson går match nr 9. Möter en aggressiv hemmafighter men Malin behåller lugnet matchen igenom. Hon varvar metodiskt boxning med sparkar och står sedan som vinnare 3-0!

Malusi Sjögren går match nr 10 och möter en thaiboxare. Kontaktgraden är mycket hög och stundtals ser det mer ut som fullkontakt än Kick Light. När motståndaren är trött i sista ronden visar Malusi prov på sin goda fysik och köttar hela vägen tills gonggongen går. Tyvärr blir det ändå en förlust på delat domslut (2-1). Mycket bra kämpat i en hård match tycker vi som var på sidan!

Linnea Weinz går match nr 11 och det blir en blodig historia med en näsa som inte vill sluta blöda. Linnea kämpar med mycket hjärta men tyvärr räcker inte detta utan det blir en förlust 3-0.

Adam Björkquist går match nr 14 mot en duktig fighter. Adam håller lugnet och har snygga tekniker, så pass att han får beröm av ringdomaren i rondvilan. Tyvärr slutar det i en förlust. Men nu laddar vi inför nästa match.

Linnea Weinz går match nr 20 och vilken match! Det är som en helt annan Linnea i ringen. Hon jobbar på bra med sin placering och har bra tryck trots flera bomullstussar i näsan. Tyvärr räcker det inte hela vägen utan blir en förlust. Linnea skall vara mycket nöjd med sin fight. Bounce right back!

Det var Adam Björkquists tur igen i match nr 25. Han möter ett motstånd med snabba och fina tekniker. Adam håller sig lugn och levererar även han fina tekniker, mycket bra match! Ett stort lyft från föregående match med ett fint fotarbete. Tyvärr räcker det inte hela vägen och det blir en förlust.

Fighter Centres sista match för dagen, match nr 26, går debutanten Jesper Ljung.  Jesper går in hungrigt och möter mycket bra motstånd som dessutom är southpaw. Efter några korrigeringar i rondvilan tar Jesper över mer och mer av fighten. En mycket jämn match tar slut med 2-1 vinst till Jesper! Stort grattis!

Dagen summeras i guld till Jesper och Malin, Silver för Malusi och brons för Linnea och Adam.

Stort tack till Marcus, Lisen och Anna som hängde med för att coacha våra fighters och ett stort tack till Sarah Schmidt som dömde av hela 12 fighter!

Bild: Över raden från vänster: Malusi, Linnea, Lisen, Malin, JesperFrämre raden: Adam, AnnaBakom kameran: Marcus