Begränsat antal nybörjare i vår

På grund av de nya restriktionerna blir det kraftigt begränsat antal nybörjare i vår.

Regeln med en person per tio kvadrat meter gäller från och med den 23 december och till och med den 20 mars. Rena barn & ungdomsgrupper är undantagna.

Detta innebär att antalet personer i varje nybörjargrupp blir kraftigt begränsat och vissa grupper är redan stängda. Till vuxengrupp kan man inte längre anmäla sig i BJJ, boxning eller Krav Maga. Flera av de andra idrotterna har grupper som redan är fulla och därmed stängda. Om du vet med dig att du vill träna så gör din intresseanmälan och signa upp med autogiro med en gång.

För fortsättare och upp kommer de nya restriktionerna att  innebära att man fram till den 20 mars endast kan träna varannan vecka. Mer information om detta kommer i början av januari (avvaktar uppdaterad information), veckan innan terminsstart (som är från den 10 januari) .

Publicerad: