Vårterminens scheman klara

125 Ledarledda pass per vecka när vårterminens scheman nu är klara för samtliga idrotter!

Vi har uppdaterat alla idrotters scheman inför vårterminen 2022, du kan hitta dom här. Även om många grupper ligger kvar på samma tider och hallar är det också flera stora förändringar så dubbelkolla din grupps dagar, tider och hallar!

Strukturella förändringar
– BJJ går från tre till fyra nivåer: Nybörjare, fortsättare, avancerade och competition team.
– Boxning går från två till tre nivåer: Nybörjare, fortsättare och avancerade.
– Krav Maga går från två till tre nivåer: Nybörjare, fortsättare och avancerade.
– Kickboxning går från en till två fortsättargrupper.
– Thaiboxning går från två till tre fortsättargrupper.

E-post om Grupp
Under de kommande dagarna kommer mail med information om grupptillhörighet att gå ut till alla medlemmar. Observera att man inte får hoppa mellan grupper. Tillhör man tex fortsättare 1 så tränar man med den gruppen. Har du funderingar kring din grupptillhörighet så får du gärna kontakta oss, men läs informationen nedan först!

Uppflyttning till högre grupp
Uppflyttning sker efter plats i grupperna och närvaro, dvs de med högst närvaro lyfts till gruppen över i mån av plats i densamma. Att verkligen dra sin tag (det är så närvaro registreras) varje gång man tränar är med andra ord viktigt!

Säkerställ att du får mail
Om du inte har fått mail senast onsdag den 15 december, skriv till oss så kommer personalen att uppdatera din e-postadress i vårt register. Notera att det är problem med live och hotmail (som båda blockerar många mailutskick). Vi rekommenderar gmail.

Fighter Centre Competition team
Vi har competition team i fyra idrotter: MMA, thaiboxning, kickboxning och BJJ. Dessa grupper tillhör inte den vanliga strukturen och man flyttas inte upp automatiskt. Den tekniska nivån på träningen är ungefär samma som i de avancerade grupperna men träningen är som regel hårdare med krav på närvaro och avsikt att tävla. Tillhör man gruppen competition team så skall man representera Fighter Centre IF när man tävlar. I de avancerade grupperna finns det många duktiga som har tränat i många år men som kanske inte är intresserade av att tävla. Där finns också dom som har tävlat tidigare och som vill fortsätta träna efter en tävlingskarriär. Competition team är alltså inte ”högre” eller ”ovanför” avancerade utan är en grupp specifikt för dom med tävlingsfokus.

Dagpass
Det finns dagpass i thaiboxning, MMA och BJJ. Dagpassen på den nivå man är på ingår. Man kan såklart även träna endast dagtid.

Submission wrestling
Det finns ett flertal submission wrestling/nogi pass som såväl MMA som BJJ har tillgång till på den nivå man är på.

Terminsstart
Vårterminen kör igång från och med den 10 januari för fortsättare och upp. Nybörjargrupperna kör igång från och med den 24 januari.

Träning under juluppehållet
Centret kommer att öppnas för friträning regelbundet under juluppehållet. Det finns en tråd för friträning i idrotternas fb-grupper.

– Frågor & svar –
Det finns en ganska omfattande sida med svar på de flesta allmänna frågor om träningen på Fighter Centre här.

 

Publicerad: