Resultat Muaythai Fights 10

Tyvärr blev det inga vinster med hem i bagaget från Muaythai Fights i helgen.

Carl gjorde C-klass debut med bravur, men förlorade på poäng.
Akram förlorade tyvärr på KO i andra ronden.
Bra kämpat, först återhämtning innan det är dags att gå tillbaka till ritbordet med nya erfarenheter och skissa på gamleplans för framtida vinster.
Från Fighter Centre följde coacher Sam och Jim med till Tranås där MTF10 gick av staplen i lördags.

Coach Jim om våra fighters och deras insatser:
”Carl fick ett bra kvitto på att han är en hård och tuff fighter, och matcherfarenhet då motståndaren var mycket aktiv, hade uthållighet och att han var närmare 1,90 cm lång. Akram uppvisade fantastiska attacker, och även han otroligt tuff fighter.

Resultatet är ett stort skäl till varför jag tycker ni är så häftiga. Riskerna man utsätter sig för gör det så otroligt coolt att bemästra och övervinna och nå framgångarna vi alla jagar. Det är därför jag brinner så mycket för att hjälpa till så mycket jag kan och förmår. Matcherna var en upplevelse och utöver resultaten har vi skrattat massor och skapat otroliga minnen tillsammans att växa starka igenom och bygga på inför framtiden… för det och möjligheten till att få vara med på dessa resor är jag evigt tacksam.”