Publikfritt på FMT Open 41

FMT Open 41 den 11 december kommer att genomföras utan publik.

På grund av Folkhälsomyndighetens nya rekommendationer kring offentliga tillställningar väljer Fighter Centre att genomföra FMT Open 41 den 11 december utan publik. Vi kommer alltså inte att begära vaccinationsbevis av fighters och deras coacher. Detta med anledning av att de nya rekommendationerna kom efter att vi bjöd in till tävlingen, och vi vill inte ändra på förutsättningarna för anmälan i efterhand.

Eftersom vi inte begär vaccinationsbevis, och eftersom vi inte kan undvika trängsel i lokalerna under tävlingen, väljer vi att inte göra FMT Open 41 till en offentlig tillställning. Vi beklagar att vi inte kan bjuda in allmänheten att komma och heja på alla tävlande, och vi hoppas att kunna göra det möjligt för publik att närvara på framtida event.

För alla fighters som funderar på att delta men inte anmält sig: det är fortfarande en vecka kvar innan sista anmälningsdag den 5 december. Anmälan skickas till team@fightercentre.com, välkomna!