Fight 76 sommarslaget payback

Matchreferat från Fighter Centre Kickboxnings fighter i Ängelholm 2021-08-14.

Matchreferat signerat Paula Stenung:

Fanny är vår första fighter ut för dagen med match nr 3. Hon gör en lugn och metodisk match och jobbar träffsäkert med sparkarna. Framförallt får hon in fina poänggivande lowkicks som gör att hon utan problem tar hem en tydlig 3-0 vinst. Fanny går två matcher till då hon är i en stor turnering. Det är hård kontaktgrad men Fanny ger sig inte utan fortsätter köra sitt stabila game och har fint rörelsemönster. Tyvärr räcker det inte hela vägen utan det blir förlust. Men otroligt stark debut att gå tre hårda KL matcher!

Nästa ut är Marcus som tävlar för andra gången i KL. Han inleder med mycket fin boxning, sätter kroppslag och har bra rörelse. I andra ronden släpper han loss sparkarna mer och hittar motståndarens främre ben med sina lowkicks. I tredje ronden ser Marcus fräsch ut och fortsätter mangla sönder främre låret på motståndaren. Stabil och klockren 3-0 vinst.

Elin gör debut och möter en hemmafighter som är otroligt laddad. Kontaktgraden är hård och motståndaren svingar med boxning. Men Elin fortsätter att vara aktiv med sina sparkar. Tyvärr blir det förlust i första matchen. Andra matchen möter Elin en betydligt längre fighter. Första ronden känner båda lite på det. Andra ronden hittar Elin sitt avstånd och sätter fin press. Mycket bra och fin andra match, tyvärr blir det förlust. Bounce right back!

Malin är sista tävlande ut från vår klubb. Första ronden vill motståndaren in nära och gröta och Malin kämpar lite med att hitta sin distans. Andra ronden hittar hon sitt avstånd och hon gör en riktigt stabil match rakt igenom. Motståndaren har aldrig riktigt nått att sätta emot. Malin vinner solklart med bra rörelse och stabila poänggivande sparkar, grattis!

Stort tack till våra funktionärer Linnea, Camilla, Armend och Paula som följde med.”