Presentation Team Zone: August Wallén

Sist ut presenteras August Wallén, VD för Zone Pro League.

August har en lång och gedigen bakgrund inom kampsport! Du läser mer om det på Zone Pro League!

August nämner själv på FB om planen med Zone och om teamet:

”Min plan var aldrig att starta förbund, sitta i styrelser, arrangera tävlingar eller slåss mot etablissemanget. Jag ville lägga min tid på mattan.
Mycket av det jag har gjort har helt enkelt varit hantering av problem jag har stött på. En mängd kampsporter stod utanför RF, regeringen ville förbjuda all fullkontaktskampsport, det fanns inget MMA-förbund, det fanns inget MMA-VM etc. Någon måste göra något. Jag såg mig om efter denna någon utan framgång och tänkte ”fuck it jag får göra det själv”.
Nu är det dags igen. Det behövs en stadig plattform för att bygga nya proffs. Tanken är inte att Zone Pro League skall ha dom för tillfället största namnen på kortet, däremot kan publiken räkna med att få se morgondagens stjärnor. När någon av våra fighters blir draftad till en större promotion så är det inte ett nederlag för oss, det är tvärtom meningen.
Jag har lyckats samla ett fantastiskt team där var och en bidrar med absolut nödvändig kompetens. Det är dessutom en lyx att få spendera tid med riktigt bra människor.”
Teamet från vänster (länk till presentation av resp person)