Resultat Fight 75 Sommarslaget

5 kickboxare från Fighter Centre tävlade på ett utomhusarrangemang i Ängelholm.

Matchreferat Fight 75 – Sommarslaget rån Anna Johansson 21-07-03:

”Fighter Centre IF avslutar vårterminen med att åka ner till Ängelholm med 5 fighters för att delta på årets första kickboxningstävling.

Adam Björkkvist öppnar tävlingen i match nummer 1 och gör sin första tävling sedan debuten för 2 är år sedan. Adam höll sig lugn och körde på med rena tekniker och ett strategiskt game. Grabbarna var märkbart trötta i sista ronden och Adam kämpade in i det sista men tyvärr bar inte hela vägen. Det blev en förlust för Adam som där med är utslagen ur turneringen.

Marcus Larsson står som match nr 3 och gör sin debut i i tävlingssammanhang. Marcus visar upp fina tekniker och är bra på att hitta rätt avstånd och använder sig väl av det. Trots poängavdrag för motståndaren får Marcus inte med sig vinsten och blir tyvärr utslagen ur turneringen.
Jättefin debut tycker vi som såg på.

Edith Gilbert kliver in i match nr 4 och möter hårt motstånd från en thaiklubb.
Edith jobbar lugnt och metodiskt och sätter många fina poänggivande lowkicks. Även om vi på sidan tyckte kontaktgraden var i allra högsta graden, visar Edith prov på envishet och fortsätter göra sin grej i ringen. Solklar vinst för Edith.
Ediths 2a match för dagen blir struken pga skada och hon vinner därför matchen på W.O och tar hem guldet i sin grupp.

Paula Stenung gör en efterlängtad comeback efter skada och möter en erfaren och tyngre motståndare i viktklassen över sin vanliga.
Paula visar återigen upp att hon är en mycket skicklig fighter med bra rörelser och fina tekniker. Tyvärr märks det att motståndet var tyngre och Paulas game räcker inte hela vägen utan det blir förlust och en silvermedalj följer med hem.

Malin Gustafsson är klubbens andra debutant för dagen och kliver in i en viktklass över där hon normalt ligger.
Malin jobbar på lugnt och metodiskt och utnyttjar sin längd genom att hålla sin distans och hon har ett jättefint rörelsemönster. Malin möter en ettrig motståndare men sätter många fina lowkicks. I sista ronden märker man att tjejerna är trötta men Malin krigar på och står slutligen som segrare och tar hem ett guld i sin viktklass.

Stort tack till våra funktionärer, Tommy, Nima, Anna och Elin som coachade, poängdömde och filmade.”

Från vänster:
Marcus, Paula, Edith, Malin, Adam

Guld -55 kg KL, Edith Gilbert, Fighter Centre IF
Guld -70 kg KL, Malin Gustafsson Fighter Centre IF
Silver -60 kg KL, Paula Stenung Fighter Centre IF
4e plats -74 kg KL, Adam Björkquist Fighter Centre IF
5e plats -89 kg KL, Marcus Larsson Fighter Centre IF

KL = Kick-Light (Light Contact med åldersgräns från 15år och uppåt)

Publicerad: