Grupptillhörighet, scheman och terminsstart hösten 2021

Nu har mail om grupptillhörighet och terminsstart för hösten gått ut till alla befintliga medlemmar.

Om du inte har fått mailet under de närmaste dagarna (de skickas ut några i taget) så kolla ditt skräppostfilter. Finns det inte där heller så maila oss så att vi kan uppdatera till rätt e-post i registret. Har du några funderingar kring din grupptillhörighet så svara på mailet du har fått så hjälper vi dig!

Hösten – Befintliga medlemmar
Höstterminen kör igång från och med måndag den 9 augusti för fortsättare och upp. Träningen kommer att anpassas i alla grupper pga begränsningarna vi har haft i och med pandemin. Vi kommer att börja med repetition av grunderna från nivån under den egna gruppen för att säkerställa att alla är med på tåget. Scheman för höstterminen hittar du här (har du varit inne nyligen kan du behöva uppdatera sidan).

Höstens nybörjare
Höstens nybörjare kör igång från och med måndag den 23 augusti. Tipsa gärna vänner och bekanta om träningen och be dem göra en intresseanmälan.

Resten av innevarande termin (vårterminen)
Sista passet för vårterminen är söndag den 4 juli. Alla kommer att komma in på centret med sin tag terminen ut. Från och med hösten blir det som vanligt igen (att man behöver gymtag för att komma in på centret för friträning).

Schema för de kommande två veckorna för nybörjare i idrotter med mer än en nybörjargrupp
Vi slår ihop grupperna för vårens nybörjare i idrotter med mer än en nybörjargrupp, för att det skall finnas fler att träna med.  Från och med nu på måndag den 21 juni och fram till den 4 juli gäller följande tider för vårterminens nybörjare:
BJJ – Måndag & onsdag 17:30 i B-hallen
Kickboxning – Måndag & onsdag 17:30 i A-hallen
MMA – Måndag och onsdag 17:30 i C-hallen
Thaiboxning – Måndag & onsdag 16:45 i E-hallen

Sommaruppehåll
Från och med måndag den 5 juli till och med söndag den 8 augusti har vi sommaruppehåll. Det kan hända att instruktörer med nycklar öppnar för friträning (brukar i så fall annonseras i fb-grupperna) men annars är det helt låst och larmat. Vill du hålla igång i gymmet under uppehållet så prata med personalen i receptionen senast den 4 juli.