Tävlingsadministratör sökes

Fighter Centre If utvecklas i snabb takt och nu söker vi en duktig administratör för ca 30% anställning.

Arbetet består av att handha såväl kickboxningens som thaiboxningens tävlingsanmälningar samt att ansvara för planeringen av föreningens egna thaiboxnings- och kickboxningstävlingar. Formell chef är föreningens ordförande och man arbetar i nära samarbete med föreningens tävlings- samt arrangemangskommittéer.

Vi eftersöker någon som långsiktigt vill jobba extra vid sidan av tex studier. Just långsiktighet är viktigt, föreningen önskar ett perspektiv på ett par-tre år. Du skall vara engagerad, ordningssam, systematiskt med hög administrativ kompetens. Du behöver vara van vid digital kommunikation och kunna arbetsleda.

Kontorsplats finns men jobbet kan till stor del skötas på distans och kan då styras och planeras med ganska stor frihet. Runt tio tävlingsdagar bokas in varje år och då behöver man vara på plats liksom en stund dagen innan för förberedelser. Under terminerna är det som mest och göra men under sommaren och julen är det mycket lugnt. Lön utbetalas året runt.

Vi önskar tillsätta posten så snart som möjligt. Maila ditt CV och en presentation av dig själv till info@fightercentre.com så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!