Javad-SMguld-2021-coacher-August-Alexander

Guld, silver och brons på muay thai SM 2021

Javad Vahid Rezah vann SM-guld, Rebecca Ling SM-silver och Sam Ghoroghi brons!

Javad ”Reborn” Vahid Rezahs gameplan höll hela vägen till guldet! Han fokuserade på att ha kul i finalen där han mötte rutinerade Giang Hoang, Odenplan Fightgym. Stort grattis till guldmedaljen i -57 kg!

Rebecca Ling gjorde en fantastisk debutmatch i mästarsammanhang i semifinalen (hennes första IFMA-match). I final -69 kg mötte hon Ewin Ates, Öresund Muaythai. Finalen var Rebeccas tionde match och första B-klass där hon mötte mycket rutinerat motstånd! Strålande insats som slutade med silver i SM-debuten!

Det blev en tuff match för Sam Ghoroghi som krigade sig igenom semifinalen, men kunde tyvärr inte försvara SM-guldet från 2020. Sam fick nöja sig med ett bronsmedalj. Sam mötte Nicholas Bryant, Göteborgs Muaythai (VM trea 2020) som var smart och pressade på från början så att Sam inte fick utrymme för sin tekniska stil. Ett gäng knän i magen tog musten ur Sam men som ändå lyckades stå hela matchen. Starkt jobbat då han fortfarande led av sviterna av förkylning

Tove Brodin mötte Moa Carlsson, Halmstad Muaythai (som slutade som guldmedaljör) i kvartsfinalen. Det blev tyvärr en för tuff start för Tove, som varit sjuk dagarna före SM och fick genomgå två läkarkontroller innan de släppte igenom henne. En väl genomförd match trots att hon inte kunde maxa!

Tyvärr kunde inte Evelina Wikner delta pga skada.

Kvalmatcherna skedde på Prioritet Serneke Arena och final hölls dagen därpå på lördag 29 maj på Trädgår’n. Fighter Centres coacher under SM-var August Wallén, Alexander Johannesson samt Johan Storm.

Stort grattis till fina medaljer! Alla fick fin tävlingserfarenhet och mycket att jobba på. Fighter Centre kommer tillbaka ännu starkare!! Härligt att tävlingarna är igång igen!

Bild: Javad med coacherna August Wallén och Alexander Johannsesson.

Publicerad: