Tove redo för SM-2021

Tove Brodin har ett SM-silver i bagaget och för tredje gången deltar hon nu i thaiboxnings-SM, som går av stapeln på hemmaplan i slutet på maj.

Tove Brodin har alltid gillat kampsportsfilmer och testade först på taekwondo men ville ha mer! Så för 7 år sedan började hon med thaiboxning på Fighter Centre.

Tove berättar att hon har en hatkärlek till tävlingar. Hon gillar motivationen som tävling ger till träning samt att ha ett mål att fokusera på. Hon har kört fullkontakt i 4 år och senaste tävlingen, Lion fight, slutade med vinst! SM kör hon i klass -54 kg.

Tove kompletterar thaiboxningsträningen med löpning. Hon gillar konditionsträning och erkänner att kondisen är rätt bra! Hon har blivit så pass biten att hon börjat tävla även i löpning. Än så länge ”bara” i halv maraton men hon planerar att köra både maraton och ultramaraton i sommar!

Hennes stora intresse (snarare besatthet!) är bakning! Hon bakar både kakor och bröd men har just nu snöat in på surdeg. Tove kör inte på någon sträng bantning eller diet inför SM. Med den mängden träning (muay thai, gym och löpning) krävs det minst 2 hembakade limpor i veckan!

de 2 foton ovan: @muaythaiphoto från träning på  Fighter Centre
Lionfight 59