Sam beredd att försvara sitt SM-guld

Förra året blev Fighter Centres Sam Ghoroghi svensk mästare i thaiboxning -60 kg! På årets SM, 27-29 maj, är det dags att försvara guldet!

Sam började träna thaiboxning för 8-9 år sedan. En kompis till honom hade kollat in muay thai på semester i Thailand och ville testa när de var tillbaka i Sverige. Sam hängde med till Fighter Centre mest som moraliskt stöd, men blev biten direkt!

Efter att Sam börjat tävla lite grann blev han tillfrågad om att börja som hjälpinstruktör på Centret och efter ett tag tog han egna pass. Nu har han varit instruktör i 6 år och är mycket uppskattad. När han själv inte tävlar brukar han hjälpa till som coach. Det känns tryggt för centrets fighters att ha meriterade coacher med sig i hörnan!

Förra årets SM-guld gav Sam en landslagsplats men tyvärr ställdes både EM- och VM-2020 in pga pandemin. Nu är han taggad att få gå in i ringen igen!

Sam håller sig gärna aktiv även på fritiden, bland annat med padel och golf.

Svensk Mästare 2020!