SM debut för Rebecca

Rebecca Ling representerar Fighter Centre i -60kg på svenska mästerskapen 2020 i slutet av maj.

Rebecca Ling har stor tävlingserfarenhet men gör debut i mästarsammanhang på årets SM! Kvalmatcherna hålls i Serneke Arena i Kviberg, och finalen sker på Trädgårn.

Rebecca kommer ursprungligen från Malmö men bodde i Skövde när hon började träna thaiboxning på Colloseum för 4 år sedan. Hon började köra på Fighter Centre när hon för 1,5 år sedan flyttade till Göteborg.

Rebecca började tävla redan efter 1 år. Under Fighter Centres flagg har hon hittills gått 4 matcher – och vunnit alla! Hon gillar den utmaning och självdisciplin som det ger att tävla och tycker sig haft svårt med motivationen under corona-perioden när alla tävlingar var inställda. ”Jag vill ha ett mål att fokusera på annars känns det rätt lönlöst” berättar hon. Att nu få ha sikte på SM har gjort henne riktigt hungrig på matchträning – och fight!

För att ladda batterierna gillar Rebecca att vara i naturen eller ta en tur till sin mamma i  Skåne.

Vinst för Rebecca Ling på FMT-Open-39.

Publicerad: