Träning på ”fel” vecka

När vi nu går mot varmare tider så går närvaron ner och man kan chansa att träna på ”fel vecka”.

På grund av restriktionerna så får som bekant fortsättare och upp endast träna varannan vecka. Född på ojämnt datum vecka ett och född på jämnt datum vecka två. Nu när det börjar bli varmare ute så går som regel närvaron ner och öppnar upp för att komma och chansa på att det finns plats även på ”fel” vecka.

Dock måste man vara medveten om att om det blir för många på mattan så måste instruktören be dem som är på fel vecka att lämna lokalen, så det är fortfarande just en chansning. Vi kommer att posta i fb-grupperna om vilka grupper/veckor/dagar där det finns extra utrymme och risken är som minst att man får lämna.

Notera att nybörjare alltid kan träna alla pass då kunde vi anpassa grupperna innan starten. Vi uppmanar alla nybörjare att verkligen träna så mycket det går så att man får bästa möjliga förutsättningar i en fortsättningsgrupp till hösten!

Publicerad: