Sommarträning enligt ordinarie schema

Pga pandemin kommer vi att förlänga terminen fram till den 4 juli.

Normalt avslutar vi vårterminen i början av juni. Vi brukar sedan ha särskilda sommarträningsgrupper fram till början av juli. I år har träningen inte riktigt kunnat tuffa på som vanligt och vi har tyvärr varit tvungna att införa såväl olika restriktioner som begränsningar.

Som en liten kompensation kommer vi därför i år att ersätta sommarträningen med att låta vårterminen rulla på enligt ordinarie schema ända till början av juli (sista passet blir söndagen den 4 juli). Sammanslagning av grupper kan ske om det är för få på passen för att hålla bra träning men i övrigt så är det ordinarie schema som gäller.

Då det är ordinarie schema så behöver man inte anmäla sig och heller inte betala något extra. Det är bara att fortsätta träna fram till den 4 juli.

Självklart måste vi reservera oss för hur situationen utvecklas, eventuella myndighetspåbud etc som vi inte kan kontrollera.

Publicerad: