Förlängt påskstängt

Fighter Centre kommer att vara helt stängt från och med skärtorsdag den 1 april till och med onsdag den 7 april.

Normalt har vi stängt från och med skärtorsdagen till och med annandag påsk. Nu förlänger vi efter överenskommelse med medicinska kommittén uppehållet med två dagar till onsdag den 7 april. Till en kostnad  av två träningsdagar får vi en hel veckas nedstängning där vi kan eliminera majoriteten av eventuell smitta.

Vi har vad vi känner till hittills inte haft någon smitta relaterad till centret, men om en clustersmitta skulle uppstå skulle vi bli tvungna att stänga helt en period. Att lägga in en förlängd nedstängning när det ändå är ett planerat uppehåll gör att förlusten av träningsdagar blir betydligt mindre (i detta fall alltså endast två dagar). Nedstängningen är förlagd så att det blir tre förlorade träningsdagar ena veckan och tre andra veckan, dvs lika fördelat för jämna respektive ojämna veckor.

Centret kommer att vara helt stängt under denna period. Ingen friträning, inga PT:s, ingen tävlingsträning, ingen bastu.

Gymmet kommer att vara öppet som vanligt! I gymmet får man inte köra någon som helst kampsport och man skall undvika alla närkontakt.

Publicerad: