Rabatt på Kosmos Tattoo

Fighter Centres medlemmar får 20% rabatt på Kosmos Tattoo.

Alla Fighter Centres medlemmar får 20% rabatt mot uppvisande av tag. Kosmos Tattoo ligger på Övre Djupedalsgatan 7 i Linné och öppnades av vännerna Jonas Nyberg och Joel Albertsson i början av 2014.

Jonas började som tatuerings lärling 2002 i Spanien. Han har sedan dess tatuerat på otaliga mässor och aktade studios runtom i Europa och världen. Hans tatueringsstil är direkt, med mycket fokus på komposition, form, kundkommunikation och ett traditionellt utförande som bär tydliga spår av de han träffat och inspirerats av under åren, både tatuerare och kunder. Du kan se exempel på Jonas arbeten på Instagram. För information och tidsbokning maila.

Joel började även han som lärling, 2008 i Göteborg. Hans tatueringstil är väldigt uttrycksfull och egen med tydliga drag åt det traditionella hållet, men han uppskattar också realistiska motiv väldigt mycket. Du kan se exempel på Jonas arbeten på Instagram. För information och tidsbokning maila.