Matchreferat Skurup BRAWL #4 Höstsnytingen

I lördags åkte Fighter Centre IF till Skurup för kickboxningstävling med 2 fighters.

Anna och Paula summerar matcherna för debuterande Malusi i LK fullkontakt och Andreas i K1.

Malusi Sjögren gjorde debut i LK fullkontakt och mötte motstånd från Danmark.
Rond 1 börjar fint och han sätter många bra sparkar. Bla en pushkick som resulterar i räkning för motståndaren. I rond två accelerar Malusi och får igång även boxningen. I slutet av 3e ronden får Malusi en spark mot huvudet och får en räkning. Malusi är märkbart påverkad av sparken men genomför resten av matchen. Det blev förlust med 3-0, men stark och härlig debut!

Andreas Hall står för dagens enda K1 match och möter en duktigt fighter. Andreas gick hårt in med tunga tekniker i rond 1, vilket överrumplade motståndaren. I rond två steppade motståndaren upp, men Andreas behöll lugnet ronden igenom. Tredje ronden var mycket jämn men Andreas fick in ett par fina träffar i slutet. Andreas stod slutligen som välförtjänt segrare med siffrorna 3-0.

Stort tack också till våra funktionärer som var med. Youssef, Anna och Paula som coachade och poängdömde. Samt till Ulf som fick upplärning i sekretariatet.

 

Bild från vänster: Ulf Gustavsson, Anna Johansson, Malusi Sjögren, Andreas Hall, Paula Stenung.
Bakom kameran: Youssef Issa

Publicerad: