Terminens första tjejträning

Lördag den 3 oktober är det dags för terminens första tjejträning.

Vi kör stående fighting och alla tjejer fortsättare och upp som tränar thaiboxning, kickboxning eller MMA samt alla tjejer som tränar i avancerade Taekwondo eller Krav Maga på centret är välkomna! Datumet är satt efter omröstning och då många röstat så hoppas vi på att se många på passet! Vi ses 11:00 och som vanligt i dessa tider med följande förhållningsregler:

• Kom inte om du har symptom
• Har du haft symtom, se till att ha varit symtomfri i minst två dagar

Vi vill ju alla så klart att så många som möjligt kan vara med men under rådande omständigheter behöver vi vara extra försiktiga för allas skull. Om ni svarat att ni kommer och sedan inte kan, vänligen skriv i eventet att ni inte kommer så vi får ett hum om hur många vi blir.

Fb-event hittar du här (ses bara av inbjudna), om du är tjej som tränar thaiboxning, kickboxning, MMA, Taekwondo eller Krav Maga på centret gå gärna med i gruppen Fighter Sisters.