Hjälp Hamid – swisha valfri summa

Hamid som såväl tränat och tävlat, som varit instruktör och coach på Fighter Centre har tyvärr fått utvisningsbeslut och måste lämna Sverige.

Hamid kom till Sverige för drygt fem år sedan och började på Fighter Centre genom vår flyktingträning. Han har under tiden här rotat sig, funnit vänner och jobb och lärt sig språket. Han har också varit en populär thaiboxningsinstruktör under flera år. Mycket är tack vare de vänner och kontakter han fått genom träningen på centret.

Asylprocessen har varit långdragen och utvisningsbeslutet han fått kan vi inte påverka i dagsläget, men vi vill försöka hjälpa Hamid att få en bra start i ett nytt land. Förhoppningen är att han sedan om något år kan söka sig tillbaka hit genom arbetstillstånd.

Hamid kommer att behöva hjälp när han inte längre är i Sverige. Om ni kan avvara lite pengar till honom hade det gjort stor skillnad! Swisha valfri summa till Caroline Johansson på 0723-159191. Tack för att ni hjälper oss att hjälpa.

Publicerad: