Från söndag inga grapplingpass men fyspass utomhus tre gånger i veckan.

Alla BJJ och SW pass ställs in från och med söndag. Endast stående träning för övriga idrotter. Fyspass kör igång tisdagar, torsdagar och söndagar.

I enlighet med Folkhälsomyndighetens nya rekommendationer kommer samtliga brazilian jiu-jitsu och submission wrestling/nogi-pass ställas in från och med söndag den 5 april. Vi inbjuder istället till fysträning utomhus. Nyhet med alla detaljer om utomhusträningen kommer inom dom närmaste dagarna!

Terminen enligt ordinarie schema, som normalt slutar den 5 juni kommer att förlängas med ett antal veckor som kompensation! Exakt hur många veckor förlängningen blir beror på utvecklingen den närmaste tiden och vi ber att få återkomma om detta!

MMA, thaiboxning, kickboxing, boxning, krav maga och taekwondo fortsätter enligt schema inne på centret men alla närkontaktsmoment som grappling, brottning, bur, sharktank etc plockas bort. Passen kommer att fokusera på stående moment med distans.

Publicerad: