Lena Olsson ny ordförande för Fighter Centre IF

Fighter Centre IF hade årsmöte igår den 8 mars.

Lena som till vardags jobbar på Telia har varit aktiv på Fighter Centre i över ett decennium och engagemanget för föreningen går djupt. Hon kom med i föreningsstyrelsen för thaiboxning på centret redan 2011 och har varit aktiv i styrelsen sedan dess.

Hon har dessutom suttit i förbundsstyrelsen för thaiboxning mellan 2014 och 2019 (kassör, tävlingsansvarig, ledamot) och är team manager för landslaget sedan 2015. Hon är också förbundsansvarig på svenska mästerskapet i thaiboxning (lottning, matchordning, invägning mm) och är även aktiv som domare. Lena tog emot priset för årets ledare på Kampsportsgalan 2018.

Lena leder nu alltså styrelsearbetet i Sveriges största kampsportsförening. En lista över samtliga Fighter Centre IFs föreningsfunktionärer hittar du här.

Publicerad: