Fighting Fit – fartfyllda friskvårdspass kör igång på alla hjärtans dag

Avsluta arbetsveckan och kickstarta helgen på bästa sätt! Rolig, fightinginspirerad och tidseffektiv gruppträning mitt i stan kör igång den 14 februari.

Vad är Fighting Fit?
Fighting Fit är en högintensiv inspirerande träningsform som kombinerar slag, sparkar och fotarbete och olika fysövningar för att ge hela kroppen en ordentlig genomkörare. Träningen är rolig och utmanande.

Passen
Våra pass består av en ordentlig core-uppvärmning för att göra kroppen redo för träning. Därefter mixar vi olika fightingövningar med pulshöjande moment och växlar även in styrketräning där vi framförallt arbetar med kroppsvikten som motstånd. Vi avslutar med en ordentlig stretching och nedvarvning. Passen är 60 minuter långa.

Small-groups
Fighting Fit är gruppträning i små grupper med max 12 personer (oftast 8-10). Det ger en alla fördelar med att träna i grupp, samtidigt som instruktören har möjlighet att ge just dig uppmärksamhet och coachning.

Passar alla
Man tränar efter egen förmåga och Fighting Fit passar därför alla åldrar och träningsnivåer. Vi tränar med progression och utgår alltid från individens förutsättningar för bästa möjliga utveckling.

Våra instruktörer
Våra instruktörer har mångårig erfarenhet både av träning och fighting som aktiva utövare. De är erfarna instruktörer och PT-tränare och håller klasser både one-on-one och för grupper.

 

Gratis provträning
Alla får testa ett pass gratis. Det är bara att komma och svettas och ha kul.

Betalning
Man kan betala via autogiro eller via faktura till företaget.

Var
Vi håller till på Fighter Centre som ligger på Viktoriagatan 19 mitt i centrala Göteborg.

Tid
Vi börjar med ett pass på fredagar 16:00. Vår plan är att utöka till fler dagar och tider i framtiden.

Start
Vi kör igång på alla Hjärtans dag den 14:e februari. Ge dig själv ett perfekt avslut på arbetsveckan och kickstarta helgen!

Vad behöver man göra?
Ingen föranmälan behövs. Kom själv eller ta med en kollega. Allt du behöver är träningskläder!

 

Bli friskare
Att träning ökar välbefinnandet är ett välkänt faktum, men nya studier visar att särskilt träning i grupp ökade deltagarnas endorfin- och lyckonivåer och förbättrade deras mentala hälsa på sikt.  Man blir alltså både lyckligare och friskare av att träna just i grupp. Att skicka företagets medarbetare på regelbundna Fighting Fit pass är ett effektivt sätt att lösa friskvård och minska sjukfrånvaron.

Öka din produktivitet
Människor med bra kondition har bättre selektiv uppmärksamhet och kan rikta in sig och behålla uppmärksamheten bättre. Träning ökar antal kopplingar i hjärnan och man blir därför bättre på att filtrera bort oviktiga saker. Man blir också mer kreativ. Studier har visat att man ökar sin så kallade ”brainstorming”-kreativitet (att kunna tänka brett och associativt) med hela 60 % efter ett träningspass.

Dedikerat företagspass
Önskar du ett dedikerat Fighting Fit pass exklusivt för dina medarbetare och ditt företag? Hör av dig till oss! Vi har flera företag som kör varje vecka med sin personal. Du hittar mer information och kontaktformulär här.

 

Publicerad: