Vinster på SKURUP BRAWL #1 LUCIA FIGHT

Fighter Centre IFs Julia Karlsson och Anika Ritter vann båda sina matcher fick därefter möta varandra! Efter en hård fight stod Julia som segrare!

Lördag 14 december deltog två fighters från Fighter Centre IF i klass Kick light -70 kg på Lucia fight i Skurup.

Stort grattis till er båda!

Matchreferat från Anna Johansson:

”Våra fighters Julia och Anika går båda två matcher idag, och då de är i samma viktklass var en av matcherna även ett inbördes möte.

Anika gör en fenomenal insats och visar att hon har en vilja av stål. Julia briljerar med sin teknik och visar vart skåpet skall stå.

Först ut är Anika som arbetar smart och låter motståndaren trötta ut sig i första ronden så att hon kan accelera i de två resterande ronder. Anika sätter många poänggivande tekniker och står som segrare med 3-0.

Julia visar sina fina tekniker i sin första match och dominerar sin motståndare med både teknik, kondition och rutin. Julia vinner bekvämt med 3-0.

I tjejernas andra match är det inbördes möte där rutinerade Julia möter hungriga Anika. Det blir en tuff fight mellan klubbkamraterna.

Rond 1 får Julia in flertalet sparkar men Anika taggar till i rond 2 och svarar med en hel del kontringar. Rond 3 hittar Anika sitt game och sätter press på Julia och får in fina boxningstekniker.

Matchen slutar rättvist med 3-0 seger till Julia som där med står som segrare i viktklassen och ett välförtjänt silver hänger med Anika hem.

Anika skall vara mycket nöjd med dagens insatts där hon visar att hon har mycket att erbjuda på både boxnings- och sparkfronten. Att hon dessutom gör en av sina bästa ronder någonsin idag är grädde på moset.

Även Julia, som ser ut som lugnet själv uppe i ringen, skall vara mycket nöjd då hon ger oss två fantastiskt tekniska fighter där hon visar prov på både rutin och bra driv.

Mycket stark insats av båda Fighter Centre IFs fighter. Grym dag och grattis till medaljerna!

Shout out också till vår fantastiska poängdomare Liza som dömde hela 10 av 14 matcher och nu kan titulera sig som b-domare!

Slutligen; tack till Paula, Miia, Glenn, Emma och Anna som ställde upp som funktionärer och till Martin Wallen som följde med för att fotografera.”

KICK LIGHT -70

Guld – JULIA KARLSSON, Fighter Centre IF

Brons – ANIKA RITTER, Fighter Centre IF