Fighter Centre IF Medlemsinformation 26 november

Här hittar du information om terminsavslut med mycket mera.

Black Friday på B&F
På fredag börjar Black Friday på Budo & Fitness med massor av grymma erbjudanden. Bland annat 30% rabatt på alla klubbkläder.

Regler för tävlade i Thaiboxning
Styrelsen har fattat en rad beslut om nya regler för tävlande i Thaiboxning med mera. Du hittar mer information här.

Tjejsatsning MMA
Föreningen kommer till våren att göra en satsning på dedikerade pass för att underlätta för de tjejer som verkligen vill satsa på sporten. Du kan läsa mer (och ställa frågor) här. Är du tjej och vill satsa på MMA, maila oss info@fightercentre.com.

Tjejsparring
Om du är tjej och tränar thaiboxning, kickboxning eller MMA så är du mycket välkommen till nästa tjejsparring som är fredagen den 6 december i D-hallen på centret.

FMT Open 39
För den som vill tävla i (eller bara titta på) thaiboxning så är FMT Open 39 på Fighter Centre den 7 december ett måste!

Westside 28
Om du tränar MMA, Submission wrestling eller BJJ så kan du ställa upp på Westside 28 som går den 8 december på Fighter Centre.

Terminsavslut
Fredagen den 13 december är det den sista dagen för ordinarie träning.

Grupptillhörighet
Innan december månads slut skall alla få mail om vilken grupp man tillhör till våren. Tillse därför gärna att vi har korrekt e-post adress till dig. Har du bytt e-post? Maila oss så att vi kan uppdatera registret. Det är också bra om du lägger till info@fightercentre.com som godkänd avsändare i ditt mailprogram.

Terminsstart
Terminstart för befintliga medlemmar är från och med tisdagen den 7 januari 2020.

Nybörjarstart
Vi tar sedan emot nybörjare från och med den 20 januari. Be gärna intresserade kompisar att göra en intresseanmälan!

MMA SM 
Fighter Centre IF arrangerar det svenska mästerskapet i MMA den 25-26 januari i Valhalla Sporthallar.

Funktionärer söker
Vi behöver funktionärer till många av föreningens arrangemang. Vill du hjälpa till så är du mycket välkommen! Det bästa är om MMA-utövare hjälper till på tex FMT Open, så att de som sysslar med thaiboxning kan fokusera på sitt tävlande. Och så kan thaiboxare hjälpa till på MMA SM etc. Vill du hjälpa till, maila oss info@fightercentre.com.

Fighter Centre IFs styrelse
Följ styrelsens arbete genom att ta del av protokollen som publiceras löpande.

Gym & Fysträning
Behöver du bli starkare, explosivare och rörligare? Då kanske det är dags att börja komplettera din kampsportsträning med fysträning i gymmet. Rätt fysträning kan maximera din prestation och skadeförebyggande träning är en bra investering för din hälsa. Du får testa gymmet gratis och tecknar du avtal så får du ett träningsprogram samt en timmes genomgång av gymmet kostnadsfritt. Har du uppsägningstid på ett annat gym? Tecknar du avtal hos oss tränar du gratis under uppsägningstiden!

PT-pass
Flera av våra grymma instruktörer håller PT-pass. Finns det något du vill utveckla eller jobba extra på så maila oss så förmedlar vi kontakten!

Har du företagskontakter?
Vi håller på att bygga upp företagsträning för att ge elitsatsande tävlande och instruktörer möjlighet att kunna leva på sin idrott! Känner du till något företag som skulle kunna vara intresserat av att testa företagsträning så får du gärna rekommendera oss och våra instruktörer. Varje kontakt är guld värd!

Samarbetspartners
Missa inte att vi har flera samarbetspartners! Du får billigare utrustning, rabatt på cyrano pizza, hjälp med rehab, massage och mental träning. Och så finns det en fantastisk osteopat på centret!

Fb-grupper
Flera idrotter på centret har Fb-grupper: Thaiboxning, MMA, Kickboxning, BJJ och Krav Maga. Där postas regelbundet information, uppdateringar om tävlingar och man kan ställa frågor med mera. Även gymmet har en egen facebookgrupp som det kan vara bra att vara med i om man har gymkort.

E-post
Om du är aktivt tränande på Fighter Centre så kommer du få e-post om denna information inom några dagar. Om du inte fått det så kolla ditt skräppostfilter. Lägg gärna till info@fightercentre.com som godkänd avsändare i ditt mailprogram. Har du bytt e-post? Maila gärna oss så att vi kan uppdatera registret.

Publicerad: