Stopp i MMA VM 2019

Dessvärre slutade Nermin Mehmedagić match i förlust då han fick avbryta efter första ronden pga skada .

Fighter Centres (fd Gladius MMA) Nermin Mehmedagić mötte i sin andra match i turneringen, en stark brottare från Kazakstan. Tyvärr drogs muskelfästet på baksidan av Nermins lår tidigt i ronden och han kunde inte fortsätta efter rondvilan.

Mycket trist med skada och förlust, bounce right back! Vi önskar dig snabb tillfriskning och därefter vidare mot nya utmaningar!

IMMAF World Championships Amateur MMA i Manama, Bahrain går av stapeln 11-16 november. Nermin och hans klubbkompis Alexander Brodal representerar Sverige i MMA-landslaget. Dessutom finns Fighter Centres Besam Yousef på plats som assisterande förbundskapten.

Male Lightweight 70.3 kg (155 lbs) Neimat Assadov (Kazakhstan) d e f Nermin Mehmedagic (Sweden) via TKO Round 1, 3:00