8 vinster på Coloseum Arena 3

Som del i Svenska MMA-ligan 2019, gick 10 fighters från Fighter Centre match i Skövde igår. Grymt bra jobbat av samtliga, och det slutade med 8 vinster i bagaget!

MMA KLASS-A
MERSAD SHAHBAZI, -65,8 kg
ROBERT NILSSON,  -70,3 kg
RATKO TOMIC, -77,1 kg
LINUS ROEMPKE, -77,1 kg
AXEL KARLSSON,  -83,9 kg

MMA KlASS-B
LEONARDO VIDOVIC, -61,2 KG
ERIC BOHLIN,  -61,2 KG
JOAKIM EDWARDH, -70,3 KG
MAX LUNDELL, -83,9
JULIUS SONERUD, -93,0 KG

Bild: Från vänster coach Ahmed, Mersad, coach Morteza, Max, Joakim, Julius, coach Jonas, Ante. Saknas på bild utöver fighters är Navid som också coachade

Sammanfattning från coach Ante Agneby

Leonardo såg riktigt bra ut inför sin debut men tyvärr så slutade den tvärt och tidigt redan i första rond.

Joakim går in och gör precis som han ska bl.a med fina kombinationer och tar hem vinsten.

Eric gör som han brukar. Går in och slåss för glatta livet! Ibland går det och ibland inte, och idag gick det dessvärre inte.

Max går från klarhet till klarhet i sitt game och gör en riktigt bra match tekniskt och taktiskt vilket kniper honom segern.

Julius gör även han sin debut och visar vilket monster på marken han är. Efter att kryssat motståndaren så drar han till slut ut honom på armbar. Lugnt och metodiskt!

Cirkus Mersad stormar in med sin vanliga uppseendeväckande stil och får ett bra krig där han slutar som vinnare på domslut.

Robert tar sig an en av sina mest meriterade motståndare hittils och gör det med bravur. Han plockar isär och får matchen precis dit han vill. Tydlig domslutsseger till publikens jubel.

Ratko vet vi besitter en enorm kapacitet! Idag gör han inte sin bäst genomförda match men har ändå strypt sin motståndare medvetslös innan första ronden är slut. Det är nivå…

Linus går in och gör en lite tvekande första rond men lyfter sig sen och tar tydligt hem ronderna därefter för domslutsseger mot väldigt tufft motstånd.

Axel åker på en ordentlig snyting på näsan mot slutet på första ronden vilket höll på att göra att läkaren var på väg att stoppa matchen. Han är nu några stygn rikare men inte förens han genomförde rond 2 & 3 på ett riktigt bra sätt. Han hade avslutat matchen om hans motståndare inte varit tagen ur någon zombie-film och bara fortsatte framåt oavsett hur mycket Axel slog och sparkade honom i huvudet. Klar domslutsvinst till slut.

Summerat blir dagen 8-2 i vinster! Ett otroligt bra resultat men det viktigaste för oss är att Leonardo enligt rapport mår bra och endast åkte på en lättare hjärnskakning. ”

Publicerad: