Fighter Centre IF Medlemsinformation 24 oktober

Tiden går fort, redan halvtid och dags för medlemsinformation för oktober!

Höstlovet
All träning fortgår som vanligt under höstlovet. Om du tränar thaiboxning eller MMA så kan du passa på att köra på dagpassen om du är ledig. Passen ingår i avgiften!

Känner du någon med C-körkort?
Den 25-26 januari arrangerar Fighter Centre IF svenska mästerskapen i MMA. Vi skulle behöva någon med c-körkort. Har du det själv, eller känner du någon som har, så maila oss gärna info@fightercentre.com! Vi behöver även andra volontärer för att göra SM till en succé.

Har du företagskontakter?
Vi håller på att bygga upp företagsträning för att ge elitsatsande tävlande och instruktörer möjlighet att kunna leva på sin idrott! Känner du till något företag som skulle kunna vara intresserat av att testa företagsträning så får du gärna rekommendera oss och våra instruktörer. Varje kontakt är guld värd!

Fighter Centre IFs styrelse
Följ styrelsens arbete genom att ta del av protokollen som publiceras löpande.

Gym & Fysträning
Behöver du bli starkare, explosivare och rörligare? Då kanske det är dags att börja komplettera din kampsportsträning med fysträning i gymmet. Rätt fysträning kan maximera din prestation och skadeförebyggande träning är en bra investering för din hälsa. Du får testa gymmet gratis och tecknar du avtal så får du ett träningsprogram samt en timmes genomgång av gymmet kostnadsfritt. Har du uppsägningstid på ett annat gym? Tecknar du avtal hos oss tränar du gratis under uppsägningstiden!

PT-pass
Flera av våra grymma instruktörer håller PT-pass. Finns det något du vill utveckla eller jobba extra på så maila oss så förmedlar vi kontakten!

Samarbetspartners
Missa inte att vi har flera samarbetspartners! Du får billigare utrustning, rabatt på cyrano pizza, hjälp med rehab, massage och mental träning. Och så finns det en fantastisk osteopat på centret!

Vill du slippa släpa på din utrustning?
Är det otympligt att bära på dina grejer till och från träningen varje dag? Hyr ett skåp! Det finns några kvar.

Fb-grupper
Flera idrotter på centret har Fb-grupper: Thaiboxning, MMA, Kickboxning, BJJ och Krav Maga. Där postas regelbundet information, uppdateringar om tävlingar och man kan ställa frågor med mera. Även gymmet har en egen facebookgrupp som det kan vara bra att vara med i om man har gymkort.

E-post
Om du är aktivt tränande på Fighter Centre så skall du ha fått e-post om denna information. Om du inte har fått det så kolla ditt skräppostfilter. Lägg gärna till info@fightercentre.com som godkänd avsändare i ditt mailprogram. Har du bytt e-post? Maila gärna oss så att vi kan uppdatera registret.

Publicerad: