Jämn match på West Coast Battle för Merza

Tyvärr blev det förlust på poäng för Fighter Centre Ifs (fd FMT) Merza Akhlaqi som i helgen tävlade i Varberg.

Merza mötte Samir Soltani från Helsingborgs MT i en jämn och hård B-klass på Westcoast Battle 11 lördagen den 28e september. Merza gjorde mycket bra ifrån sig men tyvärr fick han inte poängen på sin sida. Bounce right back!

Coacher var Arngrimur Bjarnason och Per Liljekvist

Coach Per Liljekvist sammanfattar matchen:
”Det blev tyvärr förlust för Merza i en mycket jämn och hård match i dag. I matchen satte Merza de absolut flesta rena och hårda teknikerna och många höll Merza som vinnare. Vår analys är att offensiv och driv premieras mycket mer än vad som spontant kändes rimligt. Detta även när den kontrande fightern sätter fler rena och hårda tekniker. Mycket bra kämpat av Merza som hade tjänat på att komma i gång med sitt offensiva game något tidigare i matchen”

Foto: Per Liljekvist

Publicerad: