Föreningarna går ihop i Fighter Centre IF

Den 18 augusti hade föreningarna på Fighter Centre årsmöten och beslutade att gå ihop i en förening. Nu har RF godkänt namnet.

Fighter Centre IF kommer att bli Sveriges största kampsportsförening med drygt två tusen medlemmar.

I praktiken innebär det att dom som tävlar i thaiboxning/muay thai, MMA, brazilian jiu-jitsu, submission wrestling samt ju-jutsu ne-waza från och med nu representerar Fighter Centre IF. Detta gäller de tidigare medlemmarna i Gladius samt Fighter Muay Thai.

Fighter Centre IF behöver ansöka om anslutning för kickboxning, krav maga och taekwon-do. Det innebär att dessa medlemmar fortfarande tillhör sin gamla förening (Fighter Kickboxning, Fighter Krav Maga samt Vasa Taekwon-Do) till dess att ansökningarna går igenom, vilket vi hoppas inte skall dröja så länge.

Föreningen kommer också att ansöka om medlemskap i Svenska Boxningsförbundet.

Här hittar du information om föreningens styrelse och funktionärer.

 

Publicerad: